وي درباره کودکان خياباني که توسط نيروي انتظامي و شهرداري جمعآوري و به سازمان بهزيستي تحويل ميشود، تصريح کرد: سازمان بهزيستي بعد از تحويل اين کودکان به سرعت و با يک مکانيزم خاص، خانوادههاي اين کودکان را شناسايي و در مرحله اول، مسائل فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي آنها را برطرف ميکند و کودکان را به خانوادهها بر ميگرداند.
مطوريان بيان داشت: در بين کودکاني که تحويل سازمان بهزيستي ميشوند، تعدادي وجود دارند که به علت مشکلات خانوادههايشان داخل مراکز سازمان نگهداري ميشوند و با توجه به برنامههاي سازمان بهزيستي براي آنها شغل فراهم ميشود.
سرپرست سازمان بهزيستي استان تهران با بيان اينکه سال گذشته بيش از 3 هزار کودک خياباني به سازمان تحويل شد، اضافه کرد: در حال حاضر ميانگين سني کودکان بين 12 تا 15 سال است ضمن اينکه 99 درصد از کودکان خياباني پسر هستند.
وي يکي از مشکلاتي که بين دستگاهها اجرايي براي جمعآوري کودکان خياباني در تهران وجود دارد را کم کاري برخي دستگاهها عنوان کرد و گفت: شهرداري توقع بيش از حد دارد و انتظار دارد هر کودک خياباني که آنها جمعآوري ميکنند را اين سازمان تحويل بگيرد که طبق قانون، سازمان بهزيستي بر اساس ضوابطي اين کودکان را تحويل ميگيرد و در خصوص کودکان خياباني اتباع بيگانه هيچ مسئوليتي ندارد.
مطوريان مهمترين عاملي که منجر به وجود آوردن کودکان خياباني ميشود را طلاق دانست و افزود: بر اساس مطالعات و بررسيها فقر در ايجاد اين قشر از کودکان در رتبه بعدي قرار دارد.000
انتهای پیام/